Träningskväll

Djurägare i min vallhundsklubb, SULVK, har under sommaren erbjudit träningskvällar med olika upplägg. Det finns en kalender på klubbens hemsida där alla tillfällen finns med. Ikväll var det min tur och VP-bana stod på schemat. Det blev tre anmälda. Jag tycker det är lite märkligt att inte fler är sugna på att tävlingsträna. Tyvärr lämnade två av dem återbud så jag ”annonserade”  på Facebook efter fler deltagare eftersom det kändes kymigt ställa in med bara ett par timmars varsel. Goa Ullis med Diesel nappade och kom med sin fina unghund Tim. Den andra deltagaren var Kjell med 7-åriga kelpien Olle. Och så jag med Kelli. Sia fick vara jobbhund.

Hundarna blev lite överraskade, ja förarna också kanske, att fåren var lite rörligare än de förväntat sig. Fåren smet i draget ett par gånger men det var ju träning och då får man flera försök! Jag tycker det blev en bra träning för alla och redan andra vändan hade alla mer koll på läget och det såg riktigt fint ut.

Baggarna har börjat rymma igen, idag har de varit på rakbanan och det går ju bara inte. Så nu skiljde jag bort de värsta och möblerade om rejält i hagarna. Nu är det bara sova och hoppas att alla går där de ska i morgon bitti….

Annonser

4 svar to “Träningskväll”

 1. Ullis, Diesel, Maq o Tim Says:

  Det var guld att få komma o träna- tusen tack! Förstår inte heller att inte fler nappade men det var ju tur för oss 😉 Tror det var en nyttig erfarenhet för oss båda med nya lite extra flyktiga djur. Då måste man skaka liv i de små grå i skallen 🙂 Kommer gärna igen.

 2. Karin MD Says:

  Verkligen konstigt att inte fler vill träna. Själv längtar jag ju tills vi har kommit så långt att vi kan börja tänka på VP.

 3. Usch vad trist att jag missade det!t Måste erkänna att jag är sjukt dålig på att hålla koll på SULVKs hemsida och jag skulle verkligen behöva komma ut och träna på andra djur än våra egna… Så jag skäms!!

 4. Cilla, har inte du fått mail om träningskvällarna? Det har gått ut info till alla mailadresser som finns i medlemsregistret på Vallreg.
  Kan inte du ha en träningskväll förresten!!!

  Hör av dig om du vill komma och träna nån dag/kväll,, nu har jag hyfsade träningsmöjligheter, men inte så stora avstånd som du har (avis)… Vi kan väl byta, jag kommer till dig och du till mig?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: