Bättre

Kellis hosta avtar sakta men säkert och hittills nu på morgonen har jag bara hört några enstaka dova harklingar. Nu är det bara hålla tummarna att övriga hundar klarar sig. Knut är helt symptomfri. Ja övriga också men Knut har ju varit ute och rest med Kelli så han borde ha visat något nu tycker jag. De andra tre har varit hemma hela tiden så när det gäller dem kan jag inte andas ut förrän nästa vecka.

Jag funderar lite över hur stor betydelse vaccinationen har. Jag trodde alla fem var vaccinerade före jul men när jag kollade i papperen så var Kelli vaccinerad i maj. Jag brukar vaccinera före jul men Kelli hade ju inte kommit ikapp det schemat eftersom hon är så ung. Alltså borde hennes skydd vara sämst och kanske det är förklaringen att bara hon insjuknat? och att hon fått så starka symptom? Annars tror jag det är bra att vaccinera inför vintern och inomhussäsongen. Precis som för oss människor så brukar förkylningarna härja mer på vintern.

To be followed…

I morse hade det kommit ytterligare ett lamm. Ett litet bagglamm från en tacka som jag trodde skulle lamma mycket senare eftersom hon inte var särskilt tjock. Förra året var det ungefär en tacka om dagen som lammade så det är bara till att kavla upp armarna för nu är vi igång, 13 till!

Annonser

Ett svar to “Bättre”

  1. Äsch, vad trist att Kelli blev sjuk, det hade jag missat.:-(

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: