Vallat

Idag har  jag plogat av hela 25.an. Garanterat halt blev det i alla fall… men fortsätter det töa kan det snabbt bli bra. Körde lite på tackorna i lilla fållan. Där är rätt mycket snö men de trampade ner den hyfsat. Tackorna har blivit lite modiga över vintern och utmanar hundarna när det är trångt. Jag ska köra lite på dem varje dag nu så får vi se om det går över. Kelli har ju aldrig bitit, hon hamnar liksom inte i såna situationer, men idag blev det skarpt läge. Då visade hon först tänderna och sen högg hon i luften! Var inte det sött så säj!

Sia fick också gå en sväng, henne får man ha tummen i ögat på för stampande tackor har hon åsikter om hur de ska hanteras. Funkade fint och hon behövde inte ta till några tänder, bra!

Vi  får ta det lite varligt med tackorna ett tag och inte pressa dem för mycket. Om de känner att de kommer undan kommer de nog snart ge med sig.

Så här snygg ser Knut ut om fötterna idag

Han har en liten kloskada och jag vill inte riskera att det blir värre så han blir halt. I morgon ska vi träna i Kungsörhallen hela dan och på lördag ska han tävla… Gipmokk-skorna är enkla men sitter kanonbra.

En sväng agility med ungdomarna  på förmiddan hann vi med också. Dee, Emil, Kellie, Kelli och Knut fick träna. Skojskoj!

Annonser

7 svar to “Vallat”

 1. Nämen kolla ett nytt utseende på bloggen =) Stiligt!

  Hihi ”ungdomarna”, menar du oss 2 benta eller de 4 benta? 😉 Fast Roses Kellie är ju 6 år, så det måste vara vi 2 benta som är ungdomar. =) Hehe

 2. Tack! Jag ska bygga om hela hemsidan till wp snart! Fått lite blodat dand 😉

  Jamen ni är ju ungdomar alla tre ju :mrgreen:

 3. Söta Kelli!!
  Snygg bloggen blev 🙂
  Vet du något mer om Zack förresten?

 4. Japp han kommer till Sverige, jag och Åsa sponsrar… 🙂

 5. Wee vad kul att höra!!! 😀

 6. Snygg blogg! Det är med skräckblandad förtjusning jag läser om vallning…gulp, vad har jag gett mig in på…hoppas hoppas hoppas att du kan hjälpa mig med alla dina kunskaper och erfarenheter sen när det blir dags!!!!!!

 7. Tack för tipset med strumporna Eva. Har letat efter något bra men inte hittat, för nu har jag två stackare som slitit upp trampdynorna på skaren.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: