Skoterspåret


Ja vad gjorde jag utan skoterspåret?
Bilden är tagen för ett par veckor sedan och den tunna skaren bar Ettan, men inte övriga. Fame gjorde misstaget att kasta sig utanför och bara försvann ner till magen i snö.

Igår var skoterspåret mjukt efter några dagars regn och töväder, så jag avstod att gå där (som tur var). Idag var det fruset och de få spåren från gårdagen var inte roliga. Roligare var det däremot att gå vidare i spåret. Det bar oss hur fint som helst och Ettan skenade runt som en galning på skaren. Faktum att skaren bar övriga hundar också. Nästan. Och det är just det där nästan som är så lurigt, jättelätt att de fastnar och gör illa sig när de rusar omkring. Men, med risk för att bli tjatig, spåret är underbart! och hundarna älskar att susa fram där. Frågan är om jag vågar ta skidorna i morgon… det kommer gå fort. Väldigt fort!

Annonser

2 svar to “Skoterspåret”

  1. Ja, vad gjorde man utan skoterspår! Här bär skaren Kate, men inte grabbarna. Gissa om det passar retstickan finfint 🙂 Hon susar in tacklar och susar iväg. Grabbarna sjunker som stenar när de försöker ta upp förföljandet. Förtvivlan i det manliga lägret…

  2. :_) Roligt skrivet Ninnie! Eva, har du provat spark? Här är det värsta sparkföret, blankis. L

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: