Oa hela natten lång…

Så här är läget hos oss just nu:


Knut är galen och Kelli är arg. Jag har väntat länge på att han skulle börja reagera, ända sen vi kom hem från Thailand 22 december. Då hade Kelli redan börjat löpa. IGÅR var första dagen som Knut ansåg att han skulle bli pappa. INATT har han oooat som en galning och jag har varit galen. Idag är jag trött och kommer sova tidigt kan jag lova! Den enda som sov som en sten inatt var Kelli. På rygg nedanför min säng. Hon ligger alltid på rygg, märkliga lilla hund.
Inatt ska jag prova ha Knut i sovrummet i stället, kanske kan han släppa tanken bättre då, vill minnas att jag haft det så förut… annars blir det stallet! För Knut.

Annars?

Vi har kört skoter i ymnigt snöande de senaste dagarna, inget lämpligt kameraväder men den som väntar på nåt gott… Både 2- och 4-beningar har roligt, det är ett som är säkert. Sitter man inte på skotern så hänger man med på skidor efter. Och alla hundarna springer gladeligen med och får bra motion. Vi har även tolkat efter hundarna i skoterspåret. Ja, på skidor förstås, vad trodde ni…

Lite agility i Seglinges ridhus har jag hunnit med också. Igår tillsammans med Tessan o Dee. Riktigt skoj träning var det. Mer sånt!!!

19 svar to “Oa hela natten lång…”

 1. underbart leende 😉

 2. Vilka underbara kort 🙂

 3. Jag kan låna Knut nga dar om du vill.

 4. Hihi ”Smile to the camera Kelli”

  Ja riktigt skoj o träna med er =) Det gör vi flera gånger!

 5. Tänk att den där Kelli t.o.m. är gullig när hon är arg…. 🙂

 6. Hi,hi, sååå sööt trots att hon är korthår 😉
  Hexa missade Kista mässan pga löp, hon började någon dag innan, men idag löper hon inte…. fattar ingenting….

 7. Tack Malin, vi får se hur det känns i morgon 🙂

 8. Aah! Så skönt det är med hankastrat som inte ens märker när tikarna löper! 🙂 Och gud vad skönt att äntligen slippa löptikar!

  Familjens hund fick livmoderinflammation förra året och min jycke är en liten kille som blev kastrerad så tidigt att han förstår inte ens att det ska pillas på löptikar. Min tillvaro blev just väldigt lugn! 😉

 9. Nikita, jag har varit inne på det spåret ett bra tag… 😉

 10. Ia, Atas & Linn Says:

  Vad sööööt hon är! Atas är ju kastrerad, men informerar tydligt om höglöp, kan dock hålla sig i skinnet om man säger till. Praktiskt.

 11. 😀 underbara bilder!!! 😀

 12. Hon är fin liten Kelli vita tänder :))))

 13. Här har jag bara delat på Hugo och Flinga under höglöpet, för övrigt har vi gått våra promenader som vanligt, dvs att jag har alla fyra hundarna i koppel… Visst han har varit lite uppe i varv och haft sina ”sångstunder” men inget större problem, men tjejen är liten och lurvig och Hugo stor och långbent! Dessutom gillar hon inte Hugo, bara Rex som är kastrerad. Nätterna har varit tysta! Så skönt!!

 14. Hihi! Hon ser ju inte ens farlig ut! ❤

 15. Kanonbra bilder 🙂

 16. Saknar din auppdateringar 🙂 Tur FB finns så att jag vet att ni lever 😀 kram!

 17. Roligt att höra 🙂
  Jag har varit helt uppslukad av arbete med http://www.knivstabk.se
  Jag och Therese har byggt om sidan helt. Nu är det viktigaste klart men mkt jobb återstår. Ska flrsöks gp till en blogg i morgon. Vi har mkt kul att berätta.
  Kram

 18. Sicken tuff vovve! Och samtidigt så söt =) Jag la till er blogg i sidlayouten så det är lättare att se när nya äventyr är på gång, hoppas det var ok!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: