Io, NM-silver och The Strands

Den här fina killen har bott hos oss sen i torsdags…
Io är en riktig going som smälter in fint här hemma både till utseendet och till sättet. Gullunge!

Nordiska ja… det har vi följt hela helgen. Först förloppen i fredags och igår där Malin o Swift vann första racet och fick både danskt och internationellt cert! Duktiga duktiga dom!!! Idag var det nordiska och svenskarna hade väl inte marginalerna på sin sida i år. Men ett lagsilver i large blev det så där fick Swiften ytterligare en medalj. Först VM-guld och nu NM-silver. Häftigt!

Sen har jag haft besök av Petra och Sandra Strand med hundar. Igår blev det vallning för hela slanten. Mest pillrande med smådetaljer som tempo och koncentration. Extra roligt var det att jag fick låna bulldozern Floyd! Han har inte vallat på länge och det tog en stund innan han slutade springa och började tänka i stället. Faktum är att en natts sömn gjorde under. Idag har han gått riktigt fint. Han är lydig och känns pålitlig men hamnar gärna springande på cirkeln för att balansera. Det var roligt att se hur han hittade mer och mer koncentration att driva för varje pass han fick köra. Jag tror jag vill låna honom fler gånger 😉

Sandra har masserat igenom mina hundar och det uppskattades nog mest av de som är äldre. Kelli tyckte det var jobbigt ligga still och bli kittlad sådär och Knut ville helst åma sig och ligga på rygg. Tack duktiga gulliga Sandra för hjälpen!

Här sitter Sandra med Fame framför sig och med bra utkik mot datorn för att kunna se on-line-sändningen från NM.

Nu väntar vi på att pappa och Maj ska dyka upp för att mellanlanda här i natt för att åka vidare till Idre i morgon. Mysigt!

Annonser

3 svar to “Io, NM-silver och The Strands”

  1. Vilken härlig helg =) O mysigt för vovvarna med lite massage, brukar vara uppskattat..

  2. Jo, jag tackar jag! Det börjar ta sig ,-))

  3. TACK för helgen, var en väldigt trevlig helg. Bulldozern Floyd sov gott i söndags kväll när vi kom hem, han var inte lätt att få kontakt med.
    Du får gärna låna han fler gånger 😉

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: