Reseplanering!

Jag älskar sommaren, speciellt när det är sånt här underbart, varmt väder! Jag tror det är nyttigt att svettas lite (mycket). Just nu sitter jag med en blöt handduk om huvudet – vårt kontor ligger på sydsidan med massa fönster så det blir varmt!
Visst skulle det behövas lite regn men såna här somrar är jag glad att vi inte har så mycket djur. Betena räcker mer än väl.

Det som blir lite lidande är träningen med hundarna. Visst går det att köra en sväng agility i solen, det går utmärkt. Men vallning blir det bara korta pass sent på kvällen. Känns väl lite sådär att inte kunna valla mer eftersom jag tänkt debutera Kelli om två veckor. Vi får väl se hur jag gör, får väl ta det som träning och tänka bort tävling.  

Jo närmaste veckorna är fullbokade med tävling. Lite knasig planering av mig kanske men det är ju så roligt!!!
Först blir det agilityvecka i Smedjebacken. Många från Knivsta ska dit och så ska jag bo husvagnsgranne med Anita. Plus att Lena Klaar ansluter sista dagarna och ska låna Ettan för en efterlängtad comeback! Å så roligt det kommer bli!!!

Därefter blir det hemma en vecka för att sedan dra till Norrland, jag, Ann, Bettan och Sten. Bettans särbo Sten ställer upp med stoor bil och stoor husvagn – perfekt! Förstå att vi ska vara borta i nio dagar varav tävla sju!

Så här långt norrut i Sverige har jag aldrig varit! Ska verkligen bli jätteroligt! Jag hoppas det blir lite tid över för turistande också! Pite havsbad ska ju vara fint!

Nu har jag nyss skickat massa norrlands-packning med Bettan. De åker före norrut med husvagnen och vi ska mötas upp i Hudiksvall om två veckor för att ansluta med husvagnsekipaget. Eftersom vi har sex hundar och är tre personer så gäller det få plats i bilen till Hudik…

Mer resor blir det framåt hösten… i början av september ska jag förhoppningsvis tävla SM i fårvallning med Knut nere i Trelleborg. Snacka om att jag får se mycket av Sverige i år! Ytterligare en månad senare så bär det av ner till Tyskland för att heja på Malin & Swift och hela landslaget så klart, på Agility-VM! Tessan har fixat med flyg och hotell och det ser ut som vi blir ett stort Knivsta-gäng som åker ner.

Inte nog med det… jag och Torbjörn planerar att åka och hälsa på våra vänner i Australien i vinter.

Å vad mycket roligt att se fram emot!

4 svar to “Reseplanering!”

 1. Du ska verkligen ut på massa äventyr! Vad roligt! Tänk vad hundarna för med sig mycket roligt – tävla och resa + de är våra vänner såklart. Hoppas du kommer till Vallning SM 🙂 Lund BK ska ha tävling lördag och sen är det tävling söndag i närheten så jag missar tyvärr SM till större del 😦
  Spännande att debutera med Kelli! 😀 Jag debuterade Ik1 med Kate förra veckan, gick super! förutom att jag missade 2 grindar…klant-matte.
  Ha det gött i värmen! Och kom ihåg att dricka mkt vatten där på söderläget!

 2. Kul att ni ska testa norrland! Och vältimat nu mellan försommarmyggen och augustiknotten 🙂 Det finns fina stränder längs hela kuststräckan om ni är ute efter sånt, t ex är det väldigt fint i just Lövånger 🙂

 3. Bara att höra av sig om du behöver hundvakt när ni ska utomlands, ja inte Tyskland då för så åker jag ju med 🙂

 4. Härlig sommar! Kul med alla tävlingar!

  Vi är i Piteå redan nu! Agilitytävlingar lördag och söndag!!

  Hoppas det går bra på tävlingarna framöver!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: