Åsså en liten uppdatering om oss också…

Jag är helt förtrollad av bilderna från Andrarum, uppslukad kan man säga. Det är så otroligt roligt att pyssla med dem och det finns fortfarande några gobitar kvar.

Men det händer ju lite här på vår egen farm också…

 • igår blev vårt hösilage pressat, 27 balar vilket kommer räcka hela vintern, jippi! Det var verkligen timing för i samma minut som sista balen rullade ur pressen så kom det en rejäl åskskur! Ibland ska man ha tur!
  🙂
 • av Seglingehundarna så har senaste veckan dominerats av Flickas epilepsi (läs mer i Annas blogg). Vi har slitits mellan hopp och förtvivlan men just nu är det fördel för hoppet. Åh vad jag hoppas att det här får går bra nu!
  😕
 • Kelli blev hd-röntgad innan vi åkte till Skåne. Jag väntar och väntar och väntar på att SKK ska lägga ut resultatet. Det såg mycket bra ut men man vet ju aldrig vad SKK tycker… Scary!
  😯
 • Vi avslutade VP-kursen i måndags. Tre mycket duktiga ekipage som jag tror mycket på framöver. Ylva och India utvecklas stadigt åt rätt håll och jag tror India klarar sina jobb med hemmafåren nu. Nu är det inte mycket kvar att fila på inann VP och fortsatt tävlan, för visst blir det så Ylva!
  De andra två ekipagen Malin och Nick samt Bettan och Cima, är lite mer rutinerade eftersom de vallat med andra hundar förut. Båda är tävlingsklara och det ser väldigt bra ut! Cima blev ju godkänd förra året och idag ! debuterar hon i IK1 i Södertälje. Även Malin och Nick debuterar idag, på VP ! Spännande!!!
  😎
 • I helgen som kommer är det landslagsuttagningar i agility! Malin och Swift är med och de har definitivt chans att ta en plats. Jag håller tummarna! Ska försöka hinna dit en sväng och heja också. Tävlingarna går på Bosön, Lidingö.
  😀
 • Knut och Sia ska tävla IK2 i helgen, i Södertälje. Vi har tränat en hel del i Andrarum. Knut har kört lite dubbelhämt och han börjar förstå. Det som oroar mig nu är väderprognosen… 32 grader känns inte som tävlingsväder för oss.
Annonser

2 svar to “Åsså en liten uppdatering om oss också…”

 1. Lycka till i helgen!

 2. Karin MD Says:

  Lycka till!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: