SM Karlstad 2010

Årets SM får högsta betyg!
  

Ann och jag hade förmånen att bo hos självaste SM-generalen, Anita, som också är en mycket god vän. Så jag är förstås jävig när jag ger ovanstående betyg men jag är rätt säker på att de flesta håller med mig. I Karlstad fanns allt.
Det var onekligen intressant att bo sådär innanför kulisserna. Herregud vad det ringde om allt möjligt och omöjligt! Anita hade bluetoothen i örat från det hon vaknade tills hon somnade… Det var frågor om allt tänkbart och otänkbart. Den roligaste frågan var nog den från de som gått vilse och inte hittade tillbaks till bilen.
Tack Anita, för allt! Du är bäst!

Min insats
Faktum är att jag är nöjd med min insats på SM. Jag kände mig inte särskilt nervös och fick till ganska bra flyt i loppen. Men…Fame har ju aldrig varit någon slalomspecialist och i år har hon återfallit till ungdomsstrul där hon går ur slalomen mot slutet. Jag grubblar mig galen på varför men kan inte komma på anledningen. Självklart inser jag att det är mitt ansvar att ha tränat henne till detta… men det gör det hela inte mindre komplicerat. I båda loppen gick hon ur trots att det var enkla slalomingångar, inget konstigt som drog, inget konstigt alls. Man kan fundera på om jag gjorde något tokigt, gick för nära, för fort, för sakta, störde… Men alltså, jag tycker faktiskt att Fame är såpass rutinerad att hon ska tåla sånt. Det måste vara nåt annat. Jag funderar på om hon inte riktigt orkar. Kanske orkar hon inte hålla rytmen och därför kommer fel på slutet? Hon kör ju med tekniken ett ben i taget och om stegen inte är lika långa längre så kanske hon hamnar hon fel på slutet och… Jaja jag grubblar väl vidare på detta men det känns ju som att vid 10 år är det liksom inte så mycket att göra åt saken…
För övrigt körde vi felfritt och hon kändes pigg och fräsch och glad. Hon är bäst oavsett!!!

Lagets insats
Ja, nu hängde vårt lagresultat inte på oss. Det var helt enkelt inte vårt år. Alla hundarna fick fel i alla lopp…. det måste nästan vara nåt slags rekord i sig…  😉

Grattis
Som tur är finns det andra härliga kompisar som det gått bra för! Jag är så glad för Anna och Helena som båda körde kanonlopp med Flaxa och Jill i sitt lag Team Agilityshop och vann GULD!  I laget ingår även familjen Monica och Sven med Grym och Flax. Supergrattis till er alla!!!

Individuellt så blev det en riktig rysare i large. Malin körde ett kanonlopp i lördags med Swift och låg på andra plats inför finalen. Tyvärr blev det en miss på hindret före slalom och där försvann vinstchansen. Men tack Malin för att du ger oss dessa spännande lopp!

I stället  blev det Veronica med Excel som vann vilket verkligen är jätte jätteroligt! och det blev ju ytterligare en medalj med Femme, brons med laget No Limit!!! Grattis Veronica!!!

I small stämde allt till 100% för Rikard och Lova och jag de vann båda loppen! Wow!!! så himla coolt att gå in som sista ekipage, i ledningen, och bara sätta loppet! Riktigt bra gjort Rikard! Grattis!!!

I medium vann Malin med pumin Mazli, ett ekipage som imponerat från första stund jag såg dem. Jag tippar att vi har fått ett nytt landslagsekipage… Grattis Malin!

Sen vill jag skicka en stor grattiskram till min klubbkompis Eva Öberg och Misty som kom femma med sitt largelag Fina Flygande F. Eva körde två kanonrace och lyckades bäst av klubbens largeekipage! Grattis Eva!!!

Nu ska jag ut och räkna får :mrgreen:

Annonser

3 svar to “SM Karlstad 2010”

 1. SM var verkligen kul!

  Jag blev så imponerad av Eva & Misty som fixade två bra lopp!!

  Din teori om Fames rytm och takt i slalom stämmer säkert, bara att fortsätta träna, men kör 16 pinnars slalom så blir 12 pinnar lätt för henne!

  9)

 2. Och här sitter jag och gråter – igen!

  Och bakom kulissen fanns Uppfödraen & Uppfödaren som servade med hundvakt. Bättre hundvakter kan man inte ha. Inte en sekund behövde jag fundera på om de hade det bra!

  Gulligaste frågan var om sheltien fick bada ,-))

 3. Tycker det var så kul att se både Fame, Flipp och Fellow på årets SM, vilka guldklimpar vi har!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: