Nyårsafton

-8 och det snöar. Vi har varit på en härlig promenad på förmiddagen medan solen lyste. Nu blir det mer kläder och stövla ut i snöandet en stund också. Lite vallning så här på årets sista dag är ju ett måste 🙂
Det är helt ok att valla i 25an, den är nedtrampad och fin. Ute på ängarna däremot är det skare. Till Ettans förtjusning så bär den henne och hon blir som valp på nytt! Springer och springer, så roligt att bara se och njuta av hennes livsglädje!

Det känns lite konstigt nu när valparna börjar lämna boet men desto roligare att kunna följa deras bloggar! Läs här om Ojs första natt! Så gulligt!

Här har valparna fått en runda med klotången igen och jag har fixat i ordning alla papper inför morgondagens hämtningar då Spot, Vide och Kim åker.

Jag vill önska alla bloggläsare ett riktigt

Gott Nytt År!

5 svar to “Nyårsafton”

  1. Och en bloggläsare vill gärna önska detsamma till dig och maken samt fyrbeningarna förstås.
    Och än en gång tacka för alla givande inlägg under valptiden med foton och text 😉

  2. Gott nytt år Eva och tack för en fantastisk höst! Du är underbar som gjort det här med Flaxas kull! Vilken rolig resa med ett superhärligt ”slut”. Fast det är ju nu fas 2 börjar! 🙂 Oj är underbar, jag kan inte se mig mätt på den lilla kotten. Och Flaxa är i så fin form, snacka om att hon mått som en prinsessa hos dig! kramis!

  3. Höst och höst… vinter kanske… jaja. 😀

  4. Ett riktigt gott nytt år till alla er på Seglinge!

  5. Gott Nytt År!
    Ann och hela ligan, vi måste ses snart!

Lämna en kommentar