Snö!

Valparna har sett snö för första gången. Jag försökte få med det på film och det gick sådär kan jag väl säga… Det blåser och är jättekallt så det blev en kort stund ute. Man kan inte säga att de direkt kände efter att det var snö… full fräs ut bara! Och då är det första gången de går ut genom den här dörren, eftersom de flyttat och bytt plats med mina vuxna hundar. Om ni undrar över trappsteget så är det här mycket högre – den provisoriska åtgärden fick bli en gammal uttjänt bäddmadrass 🙂
Jag hade fullt upp försöka hinna med dem… stod alldeles för nära och så försöker de följa efter mig – blir inte så bra när man vill filma 🙂

Jag tog ut och testade kameran lite också… teleobjektiv och sportläge – inget photoshopredigerande än … har inte riktigt tid att pyssla med det just nu.

Kriss Kross Face är pigg i walkern…

Om ni undrar över munkorgen så behövs den för att förhindra att hästen hugger i grindarna 😮


Knut the King

Flaxamamman


Fame, kolla tungan! 🙂


Kelli – simply the best 🙂


SiaPia sötnos

Åsså en bild med Annas objektiv och min nya blixt…

Ettan ligger i soffan idag 😆

Annons

7 svar till “Snö!”

 1. Haha!!!! Kottarna då, de ser lite spaka ut med snö upp till magen! 😀 😀 Vad kul att du filmade, tack för att du offrade dig i kylan! *fniss* Jag gillar verkligen bilderna du tagit idag! De är jättehärliga! Har Fame umgåtts för mycket med Flaxa? 😉 (tungan)

 2. Va roligt att du filmade, trots kylan. =)Men vad gör man inte för valpar o valpköpare? 😉 Härliga bilder vart det också.

 3. Härliga bilder! 🙂 Snygga poeser på snygga hundar

 4. Jag har också provat snö idag och det var kanonskoj!!! Fast jag är lite äldre (8 månader) så lekte jag massor i det vita. Synd bara att min nya boll var borta. Den hittade jag på en promenad så den ÄR min.

 5. Tack för hälsning!
  Ja, hon verkar KUL;) Sover som en stock i knät nu, efter att ha tokvält min fulla skrivbords-papperskorg två gånger…
  En riktigt mammig valp, som förvånande nog hellre hänger med mig än hundarna. Hennes syster (bodde här ett par dgr) var tvärt om.

 6. Härliga bilder, underligt att inte Sia-tungan var ute oxå 😉

 7. Äsch…nu hamnade min kommentar som gällde filmen på ditt förra inlägg…snacka om att vara amatör inte bara när det gäller fotografering 😉 Sorry!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: