Snart…

öppnar de ögonen! Man ser tydligt hur ögonen utvecklas för varje dag och snart är det dax! Kanske redan i morgon – vore väl roligt om de tittar på Anna i morgon, när hon ska vara valpvakt! 🙂

Har varit lite småbekymrad hela veckan eftersom de inte är hundra i magen. Lite lösa men inte diarre. För lite för att ringa vetten och för mycket för att vara helt lugn. Nu har de fått Diarsanyl sen igår och verkar redan bättre. Förmodligen har Flaxa fått för mycket mat (att man aldrig lär sig) så nu är det ransonering… och tyst i lådan!

Alla har mer än dubblat sin vikt och äter (som sagt förmodligen för mycket) med god aptit. Inga foton idag men jag räknar iskallt med att Anna kompenserar det i morgon :mrgreen:

Kelli
har tränat i 25.an idag. Gick lite i lina och tränade framåtkommando. Sen flanka iväg på mitt initiativ (inte hennes) och lite hjälp av långpiskan för att hålla ut åt vänster. Höger är inga problem. Idag hade hon inte de där vida tendenserna, är inte det konstigt? Gick lite drivning och t ja, finns inte mycket mer att önska där. Balansera och tempoväxla kan hon.

Annonser

3 svar to “Snart…”

  1. Kameran är laddad!!! 😉

  2. …och vi väntar otåligt Anna 😉

  3. Vi vill se dem live!

    ANNA

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: