Härliga mail!

Fått två härliga mail idag, vad sägs om detta från L på frågan om hon vill ta hand om köket på Knivstas majtävling:

”Klaaaart jag vill… Y  hjälper mej också, det är så bra för hon tävlar inte då. Tar gärna funktionärsmaten på en gång för det är bara krångligt annars när man har noll koll på vad som finns kvar osv.”

Ingen konst att vara funktionärsansvarig med den attityden hos funkisarna! ROLIGT! 😀

Och så kom det här mailet från en valp som rehabiliterat bogledsoperation och höft senaste året:

”Kan ju tala om att vi varit hos sjukgymnast K idag.
 
Idag har han full rörlighet i bogen, vilket är toppen det tog nästan ett år och inget som direkt förväntas efter en operation. Fin i leder och muskler runt om. Kan inte vara bättre just nu i forsättningen bara hålla koll på att det inte försämras.
 
Kanske lite öm i ländryggen på vänster sida vilket är det som får ta jobbet om man avlastar höften men mindre och inte på samma ställe som sist. Han väljer att gå över i galopp med höger bak istället för att sträcka höften i längre trav men har inga problem att ha den sträckt när han ligger ner. I övrigt funkar det bra runt höften, nån muskel på utsidan av låret som inte brukar finnas alls hos hundar med hd har han. Skillnaden på låren var 0,1 cm vilket är mindre än mätfel. Däremot var lårmusklerna 2,5 cm större än sist. Han får gärna muskla på sig ännu mer men den styrketräning vi gör funkar. Han ska inte springa på hala underlag eller överanstränga sig men i övrigt ska han arbeta så mkt som möjligt nu.
 
Så på det stora hela så bra det kan vara.”

Åh vad glad jag blir! Nu finns det gott hopp för att Prinsen får ett bra och gott liv trots den jobbiga starten! Bra jobbat Malin!

Öbetets Dell
Nu har jag Dell-karamell här, världens gulligaste bc.. Dvs om man gillar en liten, korthårig, svartvit krumelurhund som ålar sig upp i knät hela tiden 🙂  Hon ska vara här drygt en vecka medan matte praktiserar.

Annonser

Ett svar to “Härliga mail!”

  1. Mattematte Says:

    Åh jag får tårar i ögonen när jag läser det du skriver om den lilla älsklingen (fast inte så liten längre)Får träffa honom i morgon.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: