Shoppat!

Ettan & Sia visar dagens shoppingEn sagosten från Ikea fick det bli 295 kr (ursäkta en dum fråga, är det här Skalman? 😆 )
Jag ska använda den som balansboll för Sias rehabträning. Den är också hal, men inte riktigt som pilatesbollen och det är större yta och närmare till golvet 🙂 Som synes är det fler än Sia som tänker träna på den :mrgreen:

Sia visar  Arrak klövjeväska
inhandlad på Brukshundcenter för 239 kr. Meningen är att hon om ett par veckor ska ha vikter i den när hon tränar i stegen. Ja sen kan ju hundarna få bära lite packning ibland också!

Förresten har dom öppnat Hööks bredvid Brukshundcenter. Mycket öppningserbjudanden fanns det! Både för hund & häst. Funderade på ett glittrigt läderhalsband till you-know-who men jag tog mitt förnuft till fånga 😯 – kommer säkert ångra mig…

Nu ska jag bara ha tag i ett hönshus också – det var lättare sagt än gjort tydligen. Visst finns det färdiga såna?!

Annonser

3 svar to “Shoppat!”

  1. Vi har också en sagosten hemma (fast en annan än du har). En del kallar den för igelkott. Den ser varken ut som en igelkott eller sagosten. (varför heter det igelkott föresten, är de besläktade med iglar? inte så lika i alla fall…) Funkar bra dock, att träna på (sagostenen). Innan Aska fick in tekniken darrade hennes bakben jätte mycket och det blev som en ringar på vatten effekt så då började sagostenen vibrerar och då darrade Askas ben ännu mer 🙂 ja ja den fyllde sitt syfte och aska lärde sig…typ….

  2. klart han skulle haft ett halsband, du har väl sett Roms?
    http://1.bp.blogspot.com/_sd2eHqjnhR8/SQoiFOXw51I/AAAAAAAAA1o/SQ3LKTVGUM4/s320/halsband

    passar en vallhundskung 🙂

  3. Åh, en sån vill Tlda också ha… Och jag vill ha ett hönshus och slippa spika ihop det själv. Om du hittar ett färdigbyggt måste du tipsa om var!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: