En vanlig torsdag…

Blev inspirerad av Eva Marie och har de senaste dagarna gett hundarna ett litet extramål mat i pet-flaskor. Varför? Jo för att de ska få tänka och jobba lite för maten. Det kanske låter som jag tränar mycket men med fyra hundar blir det inte så långa pass för var och en. Dagarna är långa och de är tacksamma för all aktivering som erbjuds.

Torsdagar har vi träning i ridhuset i Lagga (agility). Jag gick en runda med alla hundarna innan. Det finns en fin skogsrunda att gå. Vi hade lite tid över så jag passade på att göra några av våra skogsövningar. Blir lite irriterad på mig själv att jag inte tänker på att göra det oftare. Är ju väldigt roligt.

Fame och Knut fick träna. Malin hade ett par kluriga kombinationer med sig och jag tycker Fame o jag löste dem bra. Knut har massor av grundträning kvar att göra. Vi är liksom kvar på stadiet sitta kvar, springa till belöningen, inte ramla in framför mina fötter, släpp, släppa leksaken, hoppteknik.

Innan jag satte mig vid skrivbordet tog Peace och jag en sväng i 25.an. Dagens träning för henne. Vi gick runt runt runt och föste. Lugnt lugnt lugnt. Körde även en del stadga i höger/vänster. Det blir så sakteliga bättre.

I morrn kommer Lena – då blir det stora fältet!

Nu blir det fakturering resten av kvällen… 🙂

Annonser

4 svar to “En vanlig torsdag…”

 1. Åh, vad härligt det låter med träning. Här ligger jag sjuk och hundarna har inte fått något…
  Du kanske vill ha en till hund för vallträning 😉

 2. Här blir det inte mycket till träning. Det får vi ta igen senare i vår.
  Trevlig Helg
  Kram
  Reneth

 3. Nöjer sig dina med att pilla ut maten ur petflaskan? Tilda gick direkt in för att försöka bita sönder halsen, vilket jag tyckte såg lite farligt ut, den blir ju jättevass om den går sönder. Så jag bytte raskt tilbaka den. Annars en himla bra ide! Försöker hitta på nåt annat som kan få mitt matmonster att ägna mer än fem sekunder åt maten.

 4. Haha mina tuggar också på flaskan. Jag tar dem så fort de är klara. Ett annat tips är att gömma maten, funkar väl bäst ute förstås, att leta mat. Men jag har testat inomhus också, då stänger jag in dem i varsina rum.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: