Stormen

Nix ingen storm idag! Men jobbet med den positiva attityden fortgår.

 • en sak som är bra med gråvädret är att tanken på kvittrande fåglar, tussilago, krokus och en solig stund mot husväggen känns såå underbar! Eller gnistrande snö mot en klarblå himmel. Med en termos i skogen och sol som värmer.
 • varför storm? Såg ni SVTs nya dramaserie igår? Av en slump råkade jag titta. Herregud säger jag bara. Kan det bli mer deprimerande? Seriestarten kom verkligen på rätt dag. Årets gråaste, tråkigaste dag måste bara avslutas med ett sånt totalmörker. Visst, det var en smula roande med de två grannarnas konflikt eller var det bara tragiskt. Det var säkert bra teater men måste allting vara så otroligt mörkt?
 • Gräver djupt…. tack Lena! Härliga vän som skickade mig uppiggande bilder igår! Påminnelser om den roliga kursen i fredags, hos Ann o Karin N för Karin S. Jag lovar att en film från den dan hade varit mycket mer givande än gårdagens storm… Jösses vad vi fnittrade! Riktigt roligt hade vi.
   ettan_famegulligt
  Ettan & Fame värmer sin matte. Är det gulligt eller är det gulligt? Foto: Lena Brundin

Hello hello! nu ska vi ut och träna jag och Knut! Får passa på medan underlaget håller!

Ha en underbar dag!
Positiva Eva 😉
evasmile
Grin-Olle 😀

Annonser

5 svar to “Stormen”

 1. Härligt med alla positiva tankar. Här är det härligt och inget blir gjort. Sitter bara och glor rätt ner i valplådan och njuter av de små och min fina Iddi.

 2. – nu kan det inte bli värre (pessimisten)
  – joho då det kan det visst! (Optimisten)

  Hehe.

 3. Tänkte också på ”skogsRULLE” men eftersom han kom medan vi fortfarande var rullande så fick det bli det som arbetsnamn. ;)Tänkte fråga dig om du har lust att chipmärka gänget sen när det är dags? Jag gynnar ju hellre dig än går till en veterinär.

  Stor varm kram på dig

 4. Ja vad roligt – det vill jag gärna! Sia och jag skulle vilja komma o hälsa på – synd det är så låångt att åka!!! Kram E

 5. Ja, det är synd att vi inte bor närmare 😦 Du och Sia (och alla de andra) är alltid välkomna att hälsa på, det vet du.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: