Årets Häst Galan

Ibland är det härligt att få lyxa till det lite. Vi lämnade hundarna hos pappa och Maj på vägen ner till Göteborg i fredags. Plockade upp Roffe vid Tumbaavfarten och sen full rulle mot Gothia Towers.
Stare och Helen tog emot i vestibulen och vi fick veta våra sittplatser till kvällen. Ett kanonbord alldeles framför scenen.
Rummet var förstås hur fint som helst. Det blev tid för en liten lur innan det var dax att ställa sig i ordning inför kvällen.

Kvällen blev väldigt lyckad med trevligt sällskap och ett bra program. ”Rätt” pris till rätt mottagare utom Årets Häst där jag tycker Opal Viking borde fått priset. Men, det är ju folket som röstar och Opalen har håvat in sina framgångar utomlands – något som inte ger så stor uppmärksamhet här hemma. Hur är det man säger… svårt bli profet i sitt eget land? Nåja, Commander Crowe är också en fantastisk häst.

Lördagen var det V75 på Åby. Jag hade lite på känn att Commandern skulle åka dit så jag sa åt Tobbe att det här vinner dumed Black Gold! Han flinade lite åt mig. Det stämde väl inte riktigt men BG gick bra och kom 5.a. Vann gjorde en 88-oddsare med Peter Untersteiner så lite rätt ute var man ju…
Angående Åbytravet så kändes det verkligen att det var många år sedan jag var där.  Inte bara jag som åldras, arenan var rätt sliten och det kändes lite sorgligt faktiskt. Den ska ju byggas om helt framöver så vid nästa besök är den antagligen som ny. Något som lär bli svårare för min egen del att åstadkomma …

Så var det det där med den utlovade bilden på mig i ”fjollkläderna” 😉 … I entren på Rondo i lördags kväll blev vi fotade i bästa Hänt i V-stil men den bilden lär förhoppningsvis inte bli publicerad. Ni får hålla tillgodo med min egenhändigt suddiga mobilvariant 😀

hastgala_09

Annonser

5 svar to “Årets Häst Galan”

 1. Du var jättefin… såg dig på TV flera gånger, ni satt verkligen bra till:)
  Kram

 2. sarahclaesson Says:

  Låter som en kanonkväll!

 3. jag som inte har ngn tv 😦 ibl e det trist… härligt att ni hade så kul 😀

  jag inbillar mig att prickfia är bättre, men vi får se, får dock lämna tillbaka kragen. hon har för lång hals och når allt hon vill, så det får bli tratt istl… tack så mkt för lånet 🙂

 4. Tack för grattis! 😀 jag var ganska glad igår – lite mindre glad idag. 😉

  Skönt ändå att debuten är gjord men jag har ingen aning om vi fick några poäng till unghundscupen. Vet inte hur de poängen räknas?

 5. Härligt med fjollkläder och allt. Nu har Bizz och Yackisen åkt hem igen och det är tomt efter de små trollen. På lördag samlas ett gäng i Linköping för att tävla och jag hoppas att de får en härlig helg tillsammans. Här är det valporo som lägrar sig. Håll tummar och tassar..
  Kram
  Reneth och Iddi

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: