Chip, vaccin o pappisbesök

På eftermiddagen kom Peter från kennel Qvarnhill hit och chipmärkte valparna. Lite krångel med chip som hoppade ut igen…  Först var det på John som chippet följde med ut igen, så det upptäcktes direkt. Sen när jag Anna, Vendela och Malin satt o gosade med valparna så hittade Anna ett chip på golvet!  Jag ringde Peter och han kom tillbaks. Alla valpar scannades och den vi scannade sist (förstås) var den som inte hade något. Floyd. Så det blev till att spruta in ett nytt på honom.
Att chippen fanns kvar kollades senare på kvällen, för då var jag iväg med hela gänget och vaccinerade dom. Bilresan gick över förväntan. Lite gnäll i början men sen sov dom djupt allihop! 
Malin följde med mig till veterinären och vi gick i skytteltrafik mellan bilen och mottagningen. Funkade utmärkt. Duktiga valpar!

——————

Senaste dygnet har vi haft besök av Eva Marie och Åsa med sina pappisar Piraya, Tigra, Lovis också schnauzer-Signe!

Lovis kände sig hemma, vilket syns här 

Försökte pracka på Åsa en valp, men hon var väldigt ståndaktig måste jag säga 

Valparna börjar bli v ä l d i g t  vilda nu… Kate har lärt sig papillonhålet i grinden, dvs.finns ett ställe det är nån mm bredare. Man lägger huvudet på sned, t r y c k e r det igenom, sen tar man ena bogen först, sen den andra, lika med höfterna, en i taget. Voila! ute bland de stora! Två gånger skedde fenomenet igår. Sen hade hon värsta råttrejset mellan soffan och köket för att sen somna bredvid mig i soffan. Jo, hon fick hjälp upp.  Grundtränad alltså. Ninnie jublar… ellerhur 
Git satt innanför grinden och protesterade högljutt (hon har lite bredare skalle) och flera gånger reste vi oss för att kolla vem som kunde låta SÅ mycket. Snebläsen varje gång… det du Anna!  Dom andra tog ut sin energi på att döda en petflaska.

VI har tränat agility i ridhuset, både igår kväll och i dag på morgonen. Kul!!! Vi är lite ringrostiga och har tappat lite släpp. Men då har man ju o träna på…  Kan säga till Tina att Dell hade uppskattat att få vara med o träna i stället för o se på… 

Här en avskedsbild på våra besökare. Observera den nya ”groventren” vid dörren…

Tack för besöket flickor! Kul initiativ med träning också! 

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: