Skit också

I kväll:

Fame har en flisa loss vid högra höftleden, olycksskada. Vila 1 månad så den får växa fast. Sen är det bara hoppas den fastnar så det inte gör ont. SKIT 

————–
I morse:

Regnet smattrar och det är kallt. Måste ha lamporna tända trots att det är mitt på förmiddan. Nån mer än jag som helst skulle dra täcket över huvudet? Brrr det är en sån dag idag.

Hundarna, ja alla utom Ettan förstås, följde villigt med på vår lilla morgonrunda. Med betoning på liten. Den går via stallet, brevlådan och sen en sväng ut i beteshagen. Tar max 10 minuter men känns som 30 en sån här morgon. Tidningen hann bli riktigt fin…  Ettan hatar dåligt väder. Hon hittar alla möjliga ställen att smita på. Oftast sitter hon i carporten och väntar när vi kommer hem. Det får bli cykeltur i em om regnandet ger sig lite.

Träffade Säll i stallet. Säll är en stor redig karl som snickrar på vårt stall. Han hade en för liten dyngblöt regnjacka på sig. Till och med han tyckte det var för jävligt att vara ute. Där sätts gränsen på nåt vis. Med gott samvete gick jag in i värmen igen. 
Tittade nyss ut genom fönstret och där kom min man körandes med Action Venesi. Fick lite dålit samvete…här sitter jag i värmen med sköna låtar från Rix … Iofs med momsen men just nu känns det betydligt skönare än bakom en lersprutande häst.

Sia visar en tillstymmelse till aptit. Nu går lammköttet ner iaf. Har ni nåt tips på vad jag ska ge henne?
Spenarna är klart rosa nu, syntes stor skillnad i går kväll. Ska bli spännande höra vad Nisse med ultraljudet säger i morrn. Känns välkommet med puppisar om några veckor! 

Ikväll är det Audell som gäller för Femsing. Håll tummarna att det inte är nåt allvarligt! Hon är klart bättre efter koppel i en vecka, dock inte helt bra.

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: