Troll oförändrad

Så har då svaret på Trolls röntgen lagts ut på Hunddata http://kennet.skk.se/hunddata det blev som vi väntade oss oförändrat C. Uppfödaren ligger inte i garderoben och gråter  Ett C är ganska harmlöst även om det samtidigt naturligtvis ska tas på allvar. Huvudsaken är att prognosen för ett långt, aktivt friskt liv är god. Och det är den.

Jag funderar just nu på om Fame ska ha en valpkull till eller inte. Trolls svar är inte avgörande för den funderingen. Jag vet bara inte vilken hane jag ska ta i så fall. Obs, det är bara funderingar än så länge så även om jag hittar hane kanske jag väljer att avstå. Det handlar lite om hennes tälvingskarriär också. Att välja.
Jag söker en hane med mycket naturligt (vallning) och som inte biter i första taget. Samtidigt ska han vara lättränad men inte för vek. (man får ÖNSKA!) Han ska helst vara enliten kopia av Fame. Sen måste han ha A-höfter och gärna många friröntgade avkommor eller släktingar. Hittar ni den så kan ni höra av er!! 

Hur gott är det med Keso tacosmak??? Jag har fått en ny favorit!  Byt ut ost o smör mot detta. Smaskens! 

Igår var jag på agilitykurs för Veronica Bache. Hon är så himla duktig instruktör – lika energisk och engagerad som Karin Söderberg (vallning). Filar till svängar som man trodde var omöjliga att få till. Ettan-Bettan och jag har nu löst vårt vägringsproblem!  Sia fick köra en övning och gick riktigt bra. Busy fick träna emellan och lite efteråt och JÄRNVÄGAR! vad hon gick bra!  Klarade slalom flera gånger i full fart – sprang och tog hinder helt självmant och var  helt enkelt jätterolig!  Känns bra inför helgens lagtävlingar!

Ni som är här och tränar i 25.an, tänk på att öppna grinden så lammen kan gå ut och in som dom vill i den sen. Vattenkoppen sitter i 25.an. Sen kan ni ge dom ett mått havre när ni är klara. Belöning you know…

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: