SM

SM gick sådär. Jag och Fame lyckades ta oss till final. Vi kom 10a totalt första dagen.
Tyvärr fick vi en rivning på andra hindret i första finalloppet. Jag tyckte jag körde på bra efter det, men tyvärr tappade jag henne på fel hinder efter en tunnel. Vet inte varför hon inte lyssnade, tycker jag var tydlig men hon bara seglade iväg. Sen strök jag till nästa lopp – fanns ingen anledning köra det i hettan. OTROLIGT varmt var det båda dagarna.
I laget gjorde vi fel i slalom första dagen. Det var en kombination jag har svårt för (högerslalom med skarp vänstersväng och fällor rakt fram)  – men när samma kombination dök upp dag 2 så visste jag precis hur jag (inte) skulle göra! Andra lagloppet gjorde vi jättebra på en hyfsad tid. Vi kom 8.a med laget (tror jag).

Med Ettan fick jag hjärnsläpp. Körde nolla i första kvalloppet (inga tidsfel!) och hade en felfri runda på G i andra racet. Jättechans till finalplats alltså. Men så fick jag för mig att en sväng blev alldeles för stor och skulle tajta till nästa sväng som nån slags dum kompensation… vilket fick till följd att hon svängde för tidigt. Har vi gjort det förut månne??? verkligen försommarens problem för mig och Ettis. Nu hade vi troligen kommit till final trots den missen (5 fel för vägran). Men, min förvåning/frustration över missen gjorde att benen växte fast och när jag väl fått henne över hindret fanns inte det hinder vi skulle ta där det borde stå… Jag var helt lost – helt felplacerad. Fick panik och skickade henne över fel hinder. Satansrackarskit.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: