Får

Skulle ha skiljt ut en träningsgrupp idag men det blir inget av med det. Dels är min rygg lite arg på mig och dels är Sia o jag lite osams gällande fåren och dels verkar Fame lite öm i trampdynorna och dels ska jag bort hela helgen så det får vänta till nästa vecka. Har dessutom en tacka inne med mastit, den snällaste tackan förstås. Hon har varit helt döfärdig några dagar men i morse kunde hon resa sig utan hjälp så hopp finns. Hon lär bli stressad om vi tar in hela packet och börjar bråka i stallet… vilket är tvunget för att få med rätt lamm med rätt tacka i uppdelningen.

Hedvig o Troll kommer i morgon och meningen var att vi skulle valla lite men vi får försöka lite på stora flocken i stället, så får vi se vad han säger om det.

Igår var det sm-träning igen och för första gången den här våren så sprack uppladdningen för min del. Jag var inte på hugget helt enkelt – som en punkterad ballong ungefär.
Fame gick ur slalom och hoppade kontaktfält och Ettan tog hinder från fel håll. Så var det med den formen.  Men genrepet ska ju vara bra sägs det… Tränade lite efteråt och då gick det bra. Busy tog alla hinder inkl platten men hon är inte lika pigg som när vi är ensamma (dock inte apatisk, som i Kumla). Hon gjorde en av sm-banorna med bara en vägran.
Därefter var det raka vägen till Alunda och vallningskursen där jag är hjälpinstruktör. Kul är det men lite för mycket för att kännas helt bra. Hemmet förfaller känns det som.

Skönt med en helt lugn dag idag.

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: